L’espectacle

Per aquesta temporada us presentem els següents espectacles:

Va d’Havaneres

L’espectacle Va d’Havaneres correspon a una actuació complerta de gran format. L’espectacle consta de dues parts de 45 min, amb un descans de 15min per beure el Rom cremat si n’hi ha (molt recomanable!)

En aquest espectacle revisitem les havaneres clàssiques, valsets mariners i cançons de taverna, alhora que incorporem havaneres contemporànies, cançons populars i temes de producció pròpia, amb treballats arranjaments i harmonitzacions. Tot amb un toc d’humor picarot sempre present en els ambients de taverna…

Aquest espectacle inclou els equips de so (2000 watts) i llums (1000 watts) complerts. Per a més informació contacteu!

Cant de Taverna

Espectacle acústic de petit format, adaptat per a petits espais. Recuperem l’esperit de l’havanera en els seus orígens a les tavernes, on els pescadors i mariners passaven les hores mortes i bevien, explicaven històries i sobretot cantaven, cançons de nostàlgia de vegades, canalles i picarones d’altres.

Aquest espectacle el podem fer amb l’equip del local o propi. Per a més detalls contacteu!

A mida

Format a mida. Sabem que el món no és perfecte ni exacte, i en aquesta imperfecció rau la seva bellesa. Per això oferim la possibilitat d’afrontar aquesta imperfecció adaptant-nos a diferents contexts i espais en funció de les necessitats de l’esdeveniment.
Per a més detall poseu-vos en contacte amb nosaltres, expliqueu-nos el vostre plantejament i segur que trobem una solució!